Hotel

Dit trendy stadshotel biedt u een verscheidenheid van 38 unieke kamers opgedeeld in verschillende thema’s waarvan sommige kamers met uitzicht op de Lieve.

Of het nu een romantisch weekend in Gent betreft als koppel, een leerrijke kunst- of studie-uitstap, een gezellige familievakantie; op het Comic Art hotel kunt u rekenen voor gepaste accommodatie.

U bent te voet nog geen 5 minuten verwijderd van het Gravensteen kasteel en even verderop staat de Sint-Baafs kathedraal waar zich het bewonderenswaardige Lam Gods bevindt; het gerestaureerde drieluik van de gebroeders Van Eyck, opgeleverd in de 15e eeuw.

Niet minder noemenswaardig is de mooie, groen betegelde bar van dit hotel waar u op het gemak een drankje kunt consumeren in een vrolijke setting, alsmede is de ontbijtzaal voorzien van een opvallende muurtekening van Suske en Wiske met daarnaast het buitenterras.

Praktische info

Check-in en Check-outadd
  • Check-in vanaf 15u 
  • Check-out tot 11u
Extra personen in de kameradd

Kinderen tot 3 jaar gratis
Kinderbed: € 10 per nacht

Betalingsmogelijkhedenadd
  • Wij aanvaarden volgende betaalkaarten: Maestro, Visa en MasterCard.

Reserveringsvoorwaardenadd

Annulatiepolitiek: binnen 24 uur voor aankomstdatum wordt de eerste nacht aangerekend.

* Om de verdere verspreiding van het SARS-CoV-2 te beperken, worden de kamers aan een grondige schoonmaak onderworpen. Hierdoor kan de check-in tijd iets later zijn. Bedankt voor uw begrip.

keyboard_arrow_up