Welkom in Comic Art Hotel

Uniek hotel in hartje Gent

In het hart van de historische Prinsenhofwijk in Gent vindt u het Comic Art Hotel, gezeteld in een monumentaal pand aan de Augustijnenkaai, een voormalig schoolgebouw juist naast het Augustijnenklooster. Vlak achter het beroemde Patershol waar zich de meest gekende restaurantstraten van Gent uitstrekken, bevindt zich dit eiland van rust, midden in het centrum van de stad, gelegen aan een oever van de rivier De Lieve.

Het Comic Art Hotel bevindt zich op de route van de “Romantische Wandeling”. U kan meer info en een plannetje hierover krijgen aan de receptie of in het toerismekantoor.

Een jarenlange renovatie verbond dit hotel aan het Comic Art Museum, hét trefpunt voor het Belgisch stripverhaal in Gent dat begin 2023 haar deuren zal openen. Een plaats waar Suske en Wiske, Kuifje, Lucky Luke, Nero, Blake en Mortimer, Torgal en vele andere Belgische striphelden tot leven komen. Al snel ontstond een stijlvolle balans tussen het authentiek middeleeuwse karakter van dit pand en modern Vlaams interieurdesign gepaard met diverse originele muurschilderingen. We nodigen u met graagte uit deze te komen bewonderen.

Onze ervaren onthaalmedewerkers staan hierbij 24 uur per dag voor u klaar en zullen hun uiterste best doen om al uw wensen in vervulling te brengen. We verzekeren u dat uw verblijf bij ons een blijvende positieve herinnering zal zijn en kijken ernaar uit u te verwelkomen in dit splinternieuw en unieke, Gentse hotel.

Bar

De bar is elke dag open van 7u tot 24u.

Ontbijt

Ook als niet-gast, kunt u genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet.

keyboard_arrow_up