Ontbijt

Het ontbijt wordt tussen 7u en 11u geserveerd in de ontbijtruimte in de vorm van een uitgebreid buffet. Indien u via onze website reserveert, is het ontbijt altijd inbegrepen.

Voor elk wat wils

Ons ontbijtbuffet heeft een royaal karakter: verschillende grote en kleine broodjes, ontbijtkoeken, vers gemaakte fruitsalade, charcuterie, artisanale kazen, zalm, huisgemaakte granola, yogurt, spek en eieren, warme gerechten, pancakes, 1 glaasje cava/persoon, …

Op aanvraag: veganistische croissant, glutenvrij brood.

Ontbijten als niet-gast

Ook als u niet bij ons in het hotel verblijft bent u van maandag t.e.m. vrijdag (niet weekend) welkom om van ons ontbijt te genieten. De prijs bedraagt €25 per persoon en u kunt tot de dag voordien reserveren.

Bar

De gezellig en sfeervolle bar is een ideaal decor om te genieten van een goed wijntje of lekkere cocktails, alleen of met vrienden. De bar is elke dag open van 7u tot 00u.

 

 

Gezien onze ligging in het centrum beschikken wij niet over een restaurant, maar via onderstaande link kunt u kennis maken met de favoriete adresjes van de receptionisten van Hotel Harmony.

Onze suggesties