Comic Art Hotel

Algemene voorwaarden

Reserveringen en annuleringen: 

Een reservering kan worden gegarandeerd door ofwel een voorafbetaling bij de boeking, of door het verstrekken van een creditcard ter garantie. In het geval van de laatste optie behoudt het hotel zich het recht om 48 uur voor de geplande aankomstdatum het volledige verblijfsbedrag automatisch van de opgegeven creditcard af te schrijven. Annuleringen dienen schriftelijk te worden gemeld en zijn onderhevig aan annuleringskosten. Minder dan 48 uur voor aankomstdatum: eerste nacht wordt aangerekend.


Groepsreserveringen (vanaf 5 kamers): 

Specifieke voorwaarden gelden voor groepsreserveringen en worden apart overeengekomen.

Groepsreserveringen vereisen een aanbetaling ter garantie:
Bij de finale reservatie sturen wij u een proforma factuur toe en vragen wij om onmiddellijk een voorschot van 50% van de totale kosten over te schrijven.  Ten laatste 15 dagen voor aankomst verwachten wij de overige 50%. Annuleringen tot 30 dagen voor de geplande aankomstdatum zijn kosteloos. Bij annuleringen tussen 30 dagen en 15 dagen voor aankomst wordt 50% van het volledige verblijfsbedrag in rekening gebracht. Annuleringen tussen 15 dagen voor aankomst en de dag van aankomst zelf resulteren in een 100% annuleringskost, waarbij het volledige verblijfsbedrag wordt berekend. Het is mogelijk om kosteloos een maximum van 15% van het totaal aantal kamers te annuleren, maar dit moet ten laatste 7 dagen voor de dag van aankomst gebeuren. In geval van een no-show of wijziging binnen 7 dagen voor aankomst wordt de kost van de 1ste nacht aangerekend. Alle annulaties moeten schriftelijk worden doorgegeven.

 

Check-in en check-out tijden: 

  • Inchecken: Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur.
    Tijdens drukke periodes en in het weekend kan de inchecktijd mogelijk later zijn, met een maximum van 16:00 uur.
  • Uitchecken: Uitchecken tot 11:00 uur.
  • Late Check-outs: Late check-outs zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Extra kosten kunnen van toepassing zijn bij late check-outs.

 

Beleid extra personen: 

Indien het juiste aantal personen correct wordt ingevoerd bij de boeking, zijn extra personen inbegrepen in de kamerprijs. In het geval dat het aantal personen niet correct wordt ingevoerd bij de boeking, geldt het volgende: Iedere extra persoon wordt in rekening gebracht tegen een tarief van €40, inclusief ontbijt.

 

Stilteperiode: 

Tussen 22:00 uur en 07:00 uur geldt een stilteperiode in het hotel. Gasten worden verzocht rekening te houden met andere gasten en geluidsniveaus te beperken gedurende deze uren.

Roken: 

Roken is strikt verboden in het hotel, inclusief kamers en openbare ruimte. Indien de richtlijnen omtrent het roken, niet worden nageleefd, wordt er een boete van €250 in rekening gebracht voor het niet naleven van de richtlijnen. Er is een aangewezen buitenruimte beschikbaar voor rokers.

Aansprakelijkheid voor schade: 

Gasten zijn aansprakelijk voor eventuele schade aan kamers, meubilair of technische apparaten veroorzaakt door henzelf of hun bezoekers. Kosten voor reparatie of vervanging zullen aan de gast worden doorberekend.

Betaalwijze: 

Betaling dient volledig te worden voldaan bij het inchecken. Geaccepteerde betaalmethoden zijn Maestro, Visa en MasterCard en American Express.

Huisdieren: 

Het meebrengen van honden is niet toegestaan in het hotel. Door een reservering te maken bij Comic Art Hotel, stemt u in met de bovenstaande voorwaarden. 

Het hotel behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen.